Qui som

Ibiza Hotels Guide és propietat de la FEDERACIÓ D’HOTELS D’EIVISSA I FORMENTERA.
Som l’associació oficial que agrupa més del 90 % de l’oferta hotelera i d’apartaments d’Eivissa i Formentera. I també la de més solera: l’any 2003 hem celebrat el nostre 25 aniversari. Des de 1978 estam treballant en la millora de la nostra indústria turística per a la satisfacció dels nostres visitants.
En ser la más representativa, estam segurs que no trobareu major varietat d’establiments a cap altra web. També tenim a la vostra disposició www.travel2ibiza.com en la qual podreu trobar tota la informació necessària per gaudir d’unes magnífiques vacances a la nostra illa.
Ibiza Hotels Guide us permet reservar on line amb els establiments d’Eivissa i Formentera directament. Us garantim el màxim interès perquè la vostra estada a Eivissa sigui plenament satisfactòria.
Tenim a la vostra disposició l’adreça info@ibizahotelsguide.com per a qualsevol comentari, suggeriment, observació o queixa que ens vulgueu fer arribar. I també el fax 00 34 971 199 800. Respondrem en 48 horas laborables buscant una solució per als vostres interessos.
Una vegada estigueu a Eivissa, podeu visitar-nos al carrer des Cubells nº 30 - 2º (Complejo Vila Parc), 07800 Eivissa, on també estam a la vostra disposició per ajudar-vos.
Bones vacances !