tipus d'allotjament

disponibilitat

Veure plànol

Vara De Rey, Eivissa Ciutat, Ibiza 


Vara De Rey, Eivissa Ciutat, Ibiza

Vara de Rei és una petita casa d'hostes de disseny contemporani, activa, excitant, transformant la visió, pionera, bella en combinació de futur passat, amb una innovació de materials no associats.

On l'hoste se sent part d'ella situada al centre històric de la ciutat d'Eivissa, envoltada de parcs i amb una immillorable vista sobre la ciutat emmurallada.

Plena d'encant i jovialitat, està decorada amb un estil pròpiament eivissenc, on es barregen art reciclat i modern, creat i dissenyat per joves artistes de l'illa.

Així se subratlla la personalitat de cada quart, fent únic des de 1953 i marcant sempre les noves tendències.

La bulliciosa Vara de Rei i la Plaça del Parc ofereixen interessants vistes des de totes les habitacions.

Vara de Rei compta amb una infinitat de famosos bars i botigues al seu voltant, cèntrica i ben connectada amb tota l'illa.

INDIVIDUALS

Disposem de tres habitacions individuals amb lavabo, ventilador de sostre, aire condicionat central, caixa de seguretat i amb vistes al carrer. El bany és compartit .

DOBLES

Tenim quatre confortables habitacions dobles, equipades amb llit de matrimoni o amb llits individuals. Totes elles disposen de lavabo, ventilador de sostre, aire condicionat central, caixa de seguretat i vistes al carrer. El bany és compartit.

SUITES

Disposem de quatre suites amb bany privat , equipades amb llit de matrimoni o amb llits individuals, aire condicionat individual, TV, mini-nevera i caixa de seguretat. Les Suites especials més compten amb fantàstiques vistes.

La recepció és oberta de 09.00 a 14.00 i de 19.00 a 22.00 (diumenges de 10.00 a 14.30, a la tarda tancat). Podem esperar , si ens indica l'hora d'arribada .


Tipus: Hostal
Adreça: Paseo Vara de Rey nº7 3º, 07800 Eivissa (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Eivissa ciutat
Telèfon:+34 971 301 376
Fax:+34 971 301 376
Web oficial: www.hibiza.com

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera d'Eivissa

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel