tipus d'allotjament

disponibilitat

Veure plànol

Can Pere, Eivissa Ciutat, Ibiza 


Can Pere, Eivissa Ciutat, Ibiza

***CONSULTI LES NOSTRES OFERTES***

A un lloc molt intim, amb encant i exclussiu per vosté.

A un entorn fascinant i molt proper a les platges i a les principals localitats de la illa, es respira un ambient de pau i calma, a on la tranquilitat es fon amb el devenir del temps.

Un lloc a on el tracte amble i familiar s'ofereix al visitant perqué disfruti al màxim les marevelles que ofereix aquesta terra.

Cultura i tradicions s'uneixen a aquesta antiga Finca d'estil colonial del sègle XIX elevada sobre una colina i envoltada per valls i boscos de pi mediterràni, en el que els arome de les seves plantes ens evoquen altres époques.

Gaudeixi d'afables paseixos. Admiri el paissatge o tan sols es relaxi sobre una hamaca o prengen un bany a la piscina o sota la llum del sol i les estrelles; o si el prefereix, practiqui un deport tan saludable como el golf a l'únic camp de la illa i que estroba proper a l'hotel.

Un reduid nombre d'habitacions pretnes crar un ambient càlid i familiar. Totes elles són dobles i estàn dotades de bany complet, climatització, televisió i programación via satèlit per qu la seva estancia dins elles siga confortable.

L'establiment disposa d'un servei de restaurant a la carta. És una cuina elaborada i d'autor amb sabors metiterrànis. Compta amés amés amb una extensa carta de vins de marca nacional i internacional així como de cultius de la seva propia bodega.

Reservi o no la seva estància amb nosaltres li desitjam el millor a aquesta bonica illa. Per qualsevol dubte romandrem a la seva disposició per resoldre les seves dubtes.

Atentament,

Can Pere


Tipus: Hotel Rural
Adreça: Ctra. Jesús-Cala Llonga, Km 7,5(Roca Llisa), Jesús, 07820 Eivissa (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Eivissa ciutat
Telèfon:+34 971 196 600
Fax:+34 971 196 291
Web oficial: www.canpereibiza.com

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera d'Eivissa

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel