tipus d'allotjament

disponibilitat

Veure plànol

Hotel Victoria, Talamanca, Ibiza 


Hotel Victoria, Talamanca, Ibiza

L'Hotel Victòria està situat en una zona privilegiada. La platja de Talamanca destaca per la poca profunditat, la forma semicircular i les aptes característiques per a submergir-se en les seves aigües cristal·lines en un bany refrescant i segur. Tant vostè com els nens tindreu un gran ventall d'alternatives i activitats a la vostra disposició, assegurant-vos, així; una jornada de platja inoblidable i plena de diversió. L'hotel, el qual es troba a només 50 metres del mar, i a uns 3 quilòmetres de la ciutat, compta amb un servei d'autobusos que connecten la zona amb la capital eivissenca. Des de el centre urbà vostè podrà arribar a qualsevol punt de l'illa mitjançant el transport públic.

Les habitacions de l'hotel tenen espectaculars vistes que immediatament captivaran el visitant. El centre medieval de Dalt Vila, amb la platja de Talamanca a baix i les pròximes muntanyes eivissenques en són principalment la causa. Totes les habitacions estan molt ben equipades i compten amb aire condicionat, televisió i telèfon internacional, mini bar, bany, o connexió a Internet. Cal ressenyar que tota l?estructura hotelera està dotada de diverses instal·lacions per l'acolliment de persones amb mobilitat reduïda.

Tant per les trobades entre amics com per aquelles dedicades a qüestions laborals, l'hotel compta amb un saló idoni. El bar de l'hotel és el lloc ideal per els festivals i els moments més alegres dels clients. És tracta, doncs; d'un indret esplèndid per tastar qualsevol dels múltiples sucs naturals de fruita, refrescs, batuts o cocktails existents, o fins i tot; dinar al costat de la piscina, la qual s'adapta a tot tipus de client. Aquella més petita és mostra ideal perquè els nens la gaudeixin sense cap tipus de risc. En canvi, la piscina per adults destaca per la incorporació d'una sèrie de mecanismes que en facilita el seu ús a les persones discapacitades.

L'hotel compta amb moltes activitats pels visitants. Entre els amics o la família, existeix la possibilitat de relaxar-se en el jardí jugant al mini-golf, ping-pong, petanca o billar. Així mateix, el bar de l'hotel serà escenari d?espectacles i actuacions que amenitzaran el transcórrer del sopar i de la nit. Així mateix, l'encantador restaurant de l'hotel el convida a gaudir dels seus menús més variats. Cada nit es realitzarà un servei de show-cooking en què es posaran a l'abast del client els suggeriments del nostre experimentat chef.


Tipus: Hotel
Adreça: Calle de Jesús, 28, 07800 Eivissa (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Talamanca
Telèfon:+34 971 311 912+34 971 311 962
Fax:+34 971 311 901

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera d'Eivissa

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel