tipus d'allotjament

disponibilitat

Veure plànol

The White Apartments By Ibiza Feeling, Sant Antoni Ciutat, Ibiza 


The White Apartments By Ibiza Feeling, Sant Antoni Ciutat, Ibiza

Llicència nombre AT 2005. NOU DES DEL 2011 >>> Televisió per satèl?lit amb televisor de pantalla plana i aire condicionat amb calefacció en tots els estudis i apartaments!

The WHITE Apartments by IBIZA FEELING són altra alternativa per a vacances amb la possibilitat de cuinar en els nostres estudis i apartaments espaiosos que estan situats molt prop del famós "Ou de Colón". Solament baixi les escales per a anar de compres o visitar els bars i restaurants. Tot està a un pas... Aquest lloc oferix també a part de la seva situació ideal una vista espectacular des de tots les seves balcons cap a la badia o cap a la silueta de la ciutat i el port de Sant Antoni amb tots els seus vaixells d'excursions i iots.

Els apartaments se situen en l'entrada de San Antonio venint d'Eivissa per la C731, o venint de San José (Sant Josep) per la PM803. Justament al davant està la platja de "Es Regueró". Una parada de taxis així com l'estació d'autobusos es troba a una distància de menys de 225 metres i un breu passeig d'uns 800 metres li durà fins al port del poble amb la seva famosa posta del sol i a la moguda nocturna...

___________________________________

Tots els hostes han de passar primer per la recepció de l'The Red Hotel (Carrer de Ramón i Cajal, 2) per a registrar-se i recollir la clau.

___________________________________

Actualment no hi ha piscina pròpia en els apartaments, no obstant això, els nostres clients són benvinguts quan utilitzin (de forma gratuïta) la piscina d'un hotel veí, localitzat solament a tres minuts de distància de l'entrada dels apartaments.

La piscina està oberta solament a l'estiu, normalment de juny a setembre inclosos, però les dates d'obertura i tancament depenen sempre del període d'obertura de l'hotel veí.

Condicions per a utilitzar la piscina: És obligatori per a tots els nostres clients comprar i consumir menjar o begudes en el bar de la piscina. No es permet entrar o consumir menjar o begudes que es portin de fora. Els clients utilitzen la piscina sota la seva pròpia responsibilidad. Mentre s'utilitzi la piscina tots els nens menors d'edat han de ser acompanyats per un adult tot el temps. La piscina és per a l'aprofito de tots els clients - qualsevol persona que cometi abús amb les instal?lacions no es tornarà a convidar.

___________________________________

COM ARRIBAR - AEROPORT D'EIVISSA (IBZ):

# Taxi: Davant de la terminal de l'aeroport hi ha una parada de taxis. Per al viatge a l'hotel (21 quilòmetres) es paga aproximadament EUR 30-35 durant el dia (fins a quatre persones). Es cobra suplements per a serveis nocturns (de les 21:00 hores a les 6:00 hores) així com per als diumenges i dies festius. El servei de taxi, funciona únicament amb taximetro.

# Autobús: Davant de l'aeroport hi ha una parada d'autobusos (línia 10). S'agafa aquest autobús fins a l'estació terminal a Eivissa ciutat (Av. Isidor Macabich), canvia allí a la línia 03 amb destinació Sant Antoni i baixa en la nova estació terminal per a seguir caminant a l'Hotel Florida (1 o 2 minuts).

# Autobús directe (línia 9) amb destinació Sant Antoni (solament a l'estiu).

>>> www.ibizabus.com


Tipus: Apartament
Adreça: Avinguda del Dr. Fleming, 3 [IMPORTANT! Reception at The Red Hotel (Carrer de Ramón i Cajal, 2)], 07820 Sant Antoni (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Sant Antoni ciutat
Telèfon:+34 971 343 614
Fax:+34 971 348 659
Web oficial: www.ibiza-feeling.com

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera d'Eivissa

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel