tipus d'allotjament

disponibilitat

Veure plànol

Hostal Roig, Sant Antoni Ciutat, Ibiza 


Hostal Roig, Sant Antoni Ciutat, Ibiza

Es tracta d'un Hostal familiar de recent renovació, amb un alt nivell de serveis, tot això, per a garantir la comoditat dels nostres clients, ... però ho mes destacable de l'HOSTAL ROIG, és la NETEJA i l'ESPECIAL i EXQUISIDA ATENCIÓ ALS SEUS CLIENTS.

L'Hostal disposa d'habitacions dobles, triples i individuals, totes elles exteriors i amb terrassa i bany, televisió, telèfon amb accés a Internet i caixa forta.

AL costat mateix de l'Hostal, vostès disposaran d'un ampli aparcament públic i altre privat en el qual els podem gestionar una plaça d'aparcament si així ho prefereixen.

En la recepció de l'Hostal, disposen d'ascensor, bar, saló d'espera amb televisió i música ambiental, farmaciola de primers auxilis, venda d'entrades a les discoteques mes famoses d'Eivissa, venda de bitllets per a embarcacions amb destinació les nostres precioses cales, lloguer de cotxes i motos i servei de niñera.

La recepció es troba oberta les 24 hores del dia.

Situat en una zona privilegiada, en el centre de Sant Antoni, és el lloc idoni per a descansar: Es troba situat en un carrer que resulta tranquil?la sense estar allunyada del centre pel que acaba resultant, a més, còmoda.

Està situada a tres minuts caminant de la nostra preciosa Badia, platges i port.

Des del port, es pot accedir directament als ports de Formentera i a Denia en la Península, i també a les Cales més boniques de la illa com són Cala Basa, Cala Conta o Cala Tarida, entre unes altres.

L'Hostal Roig, es troba situat a escassos tres minuts caminant de la desocupada de taxis i autobusos des d'on podran accedir a qualsevol punt de la illa.

L'Hostal Roig, es troba situat a escassos tres minuts caminant de la zona de restaurants, bars i botigues; a cinc minuts caminant del famós ?Cafè del Mar? on vostès podran contemplar totes les tardes la preciosa posada de sol i a la nit, es trobarà a tan sol dos minuts de tota la marxa nocturna.


Tipus: Hostal
Adreça: Cl Progreso, 44, 07820 Sant Antoni (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Sant Antoni ciutat
Telèfon:+34 971 341 974
Fax:+34 971 348 202
Web oficial: hostalroig-ibiza.com

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera d'Eivissa

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel