tipus d'allotjament

disponibilitat

Veure plànol

Hotel Mitjorn, Sant Antoni Ciutat, Ibiza 


Hotel Mitjorn, Sant Antoni Ciutat, Ibiza

Es Mitjorn és el lloc perfecte per passar les teves vacances a Eivissa. un punt de partida, per a gaudir de les meravelloses cales, postes de sol a Cafè del Mar, racons perduts de l'interior, les seves nits i tot el que sapigueu trobar........

La gent del Mitjorn som: Maria, que s'encarrega que quan arribeu aquest tot en condicions, Pedro que us ajudés que el dia comenci amb bon peu i Toni? àdhuc estem intentant saber que fa Toni, algun dia ho sabrem, també estan Antonio, Carolina, Maria, Santi i Mina que formen part de l'equip que intenta que gaudiu de la vostra estada en Es Mitjorn i a Eivissa.

Reformat completament en 2006 hem intentat donar-li un aire fresc i senzill, aprofitant els colors que nosaltres creiem que són els principals de la illa blanca, òbviament el blanc, el taronja de la posada de sol, el verd de les savinas arbre típic eivissenc i el blau del mar com no podia faltar.

Bé hi ha moltes coses mes que contar-vos sobre nosaltres però us deixem una mica per a descobrir per a quan vulgueu venir a conèixer-nos, salutacions a tots.


Tipus: Hotel
Adreça: C/ Mateu Gasull, 2 (esquina C/faro, 6), 07820 Sant Antoni (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Sant Antoni ciutat
Telèfon:+34 971 340 902
Fax:+34 971 348 783
Web oficial: www.esmitjorn.com/

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves online de la Federació Hotelera d'Eivissa i Formentera

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel