tipus d'allotjament

disponibilitat

Veure plÓnol

Invisa Hotel Es Pla "solo Adultos", Sant Antoni Ciutat, Ibiza 


Invisa Hotel Es Pla

Per a la temporada 2014 , l'hotel, tÚ el servei de Esmorzar de bufet , i servei BRUNCH PLUS . Un servei que s'oferirÓ de 08hrs a 14hrs ( NON STOP ) al restaurant principal de l'hotel , incloent tot el que podem demanar tant d'un esmorzar com d'un menjar . ( Mitja Pensiˇ ) S'iniciarÓ amb una Ómplia varietat de productes perquŔ el client pugui prendre un esmorzar complet durant el matÝ , l'oferta d'aliments anirÓ variant fins arribar a oferir un servei de dinar on tambÚ estaran incloses les begudes calentes , aigua ia partir de les 12 Hrs , refrescos , cervesa i vi. Els clients tindran lliure accÚs al restaurant dins l'horari establert . A mÚs poden tambÚ gaudir del servei de sopar pagant el suplement ( Pensiˇ Completa )

El Invisa HOTEL ╔S PLA estÓ a Sant Antoni , Eivissa , es troba tan a prop de la platja com de la zona d'oci . Li oferim tot perquŔ no hagi de renunciar a res : relax al costat de la MediterrÓnia , inoblidables postes de sol , cales d'aigua cristal Ě lina , restaurants a peu de platja , zones d'oci nocturn , etc . Un fantÓstic hotel per gaudir en parella o amb amics .

L' Invisa Hotel Es Pla , tÚ 175 habitacions . Check - in a partir de les 13:00 hores i sortida abans de les 12:00 hores .

No s'admeten animals .


Tipus: Hotel
Adreša: Av. de Portmany 7, 07820 Sant Antoni (Ibiza, Espanya)
Zona turÝstica: Sant Antoni ciutat
TelŔfon:+34 971 311 500
Fax:+34 971 311 195
Web oficial: www.invisahoteles.com

UNICEF hoteles amigos

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federaciˇ Hotelera d'Eivissa

Cofinanša:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

ColĚlabora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel